Regisseur Uncharted-film wil gamers blij maken | Gamer.nl

Regisseur Uncharted-film wil gamers blij maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik wil dat de gamers blij worden van de film. Ik heb heel veel respect voor ze. Mijn kinderen vinden Uncharted fantastisch om te spelen, ik houd ervan, maar ik denk niet dat je iedereen tevreden kunt stellen", zegt Ru el, die onlangs werd genomineerd voor een Oscar voor zijn film The Fighter. "Maar, ik zeg je één ding, ik was er niet aan begonnen als ik dacht dat ik geen geweldige film ervan kon maken."

Fans van de game zijn bezorgd of de film wel de game recht aan zal doen. Ru el geeft aan dat de vele actie zoals het klimmen door verschillende ruimtes en natuurgebieden in de film verwerkt zit, "maar ik wil een wereld creëren die Uncharted naar een nieuw niveau brengt, een geweldige wereld die meer filmisch is."

Sopranos

De Uncharted-film vertelt het verhaal over een stoere criminele familie die overeenkomsten vertoont met de Sopranos-maffiafamilie uit de gelijknamige televisieserie. "Ze zijn in sommige opzichten net zoals de Sopranos, maar met kla e, en ze hebben een gevoel voor rechtvaardigheid", zegt Ru el.

De regi eur geeft aan bijna klaar te zijn met het script voor de Uncharted-film. Mark Wahlberg krijgt de rol van het hoofdpersonage, Nathan Drake. Robert DeNiro en Joe Pesci zullen volgens verschillende geruchten de rollen van Nathan's familieleden vertolken. De vrouwelijk tegenspeelster van Drake, Elena, moet nog gecast worden. Ru el liet eerder ontvallen dat Scarlet Johan on een goede Elena zou zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou