Regisseur Uncharted-film verlaat project | Gamer.nl

Regisseur Uncharted-film verlaat project | Gamer.nl

Seth Gordon (Horrible Bosses, Identity Thief) is niet langer de regisseur van de verfilming van de gameserie Uncharted. Sony Pictures is nu op zoek naar een nieuwe regisseur.

De verfilming van Uncharted is nu ruim vijf jaar in ontwikkeling en Seth Gordon is de derde regi eur van het project. Voordat Seth Gordon in 2014 de taak op zich nam, werden David O. Ru el (Silver Linings Playbook, The Fighter) en Neil Burger (Divergent, The Illusionist) aangesteld en ook weer ontslagen. De hoofdrol, die van de bevlogen avonturier Nathan Drake, stond lange tijd op naam van Mark Wahlberg, maar de 44-jarige acteur is inmiddels niet meer bij het project betrokken.

Uit eerder gelekte details bleek onder andere dat Mark Wahlberg 15 miljoen dollar had kunnen vangen voor zijn rol als Drake en dat de film vergeleken moet worden met National Treasure, maar dan met hardere actie en een betere romantische spanning tu en de hoofdpersonages.

Wie Seth Gordon als regi eur opvolgt is nog onbekend. Uncharted stond gepland voor een release in 2016, het is niet duidelijk of dit nog gehaald gaat worden.

Door Filmfan.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou