Regisseur Ghost Rider en Crank maakt Twisted Metal-film | Gamer.nl

Regisseur Ghost Rider en Crank maakt Twisted Metal-film | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is het eerste soloproject van Taylor; voorheen werkte hij altijd samen met Mark Neveldine aan de regie van films als Ghost Rider, Crank, Crank: High Voltage en Gamer. Volgens Deadline heeft de Twisted Metal-film een budget van tientallen miljoenen en is de productie in handen van Avi en Ari Arad. Zij produceren ook Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Die film, met Nicolas Cage in de hoofdrol, komt komend weekend uit in de Amerikaanse bioscopen.

De Twisted Metal-film gaat net als de game over een illegaal evenement, waarin markante figuren met verschillende zwaarbewapende voertuigen elkaar proberen af te maken. Sweet Tooth, een psychopatische clown in een ijswagen, zal in ieder geval onderdeel uitmaken van de film. Een nieuw deel in de Twisted Metal-gameserie is deze week in de Verenigde Staten gelanceerd voor PlayStation 3. In Europa komt die game op 7 maart uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou