Red Faction krijgt film, misschien ook serie | Gamer.nl

Red Faction krijgt film, misschien ook serie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De film wordt gemaakt voor vertoning op televisie en doet bovendien dienst als een pilot voor een eventuele televisieserie. Als onderdeel van de samenwerking zal Syfy een bijdrage leveren aan de volgende Red Faction-game die tijdens de E3, in juni, wordt onthuld. Bovendien maakt THQ een game van de Syfy-serie Ghost Hunters voor Nintendo DS, iPhone en iPad.

Red Faction

Het in 2009 uitgekomen Red Faction: Guerilla is het derde deel in een reeks shooters waarin vernietiging centraal staat. De game, die uitkwam voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3, speelt zich af op Mars waar een groep rebellen opkomt voor de bevolking die door een militaire organisatie wordt onderdrukt. De shooter speelt zich af in een open wereld, waarin alle gebouwen vernietigd kunnen worden. Met explosieven, raketwerpers, een enorme sloophamer en voertuigen kunnen de grootste gebouwen tot instorten worden gebracht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou