Red Dead Redemption sleept vijf prijzen in de wacht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Red Dead Redemption werd de beste actiegame bevonden en ontving prijzen voor Art Direction, Gameplay Egineering, Character Performance en Game Direction. De prijzen werden uitgereikt door de Academy of Interactive Arts and Sciences. Hoewel Red Dead Redemption de meeste prijzen in de wacht sleepte, won Ma Effect 2 de belangrijkste, die van Game of the Year. Daarnaast won het de prijs voor het beste verhaal en voor de beste role-playing- of MMO-game van het jaar.

Heavy Rain won drie AIAS Awards voor Original Music, Innovation in Gaming en Visual Engineering. Limbo won prijzen voor geluidsontwerp en is verkozen tot de beste adventuregame. Need for Speed: Hot Pursuit is de beste racegame, Dance Central de beste family game, StarCraft II de beste strategiegame, God of War: Ghost of Sparta de beste game voor een handheld, Fifa 11 de beste sportgame, Super Street Fighter IV de beste vechtgame, CityVille de beste social game en Angry Birds de beste casual game. Tot slot won God of War III de prijs voor de beste animaties.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou