'Red Dead Redemption 2 krijgt battle royale-modus' | Gamer.nl

'Red Dead Redemption 2 krijgt battle royale-modus' | Gamer.nl

Er is mogelijk veel informatie over zowel de singleplayer als online multiplayer van Red Dead Redemption 2 gelekt.

De website Trusted Reviews zegt sinds augustus vorig jaar op een gelekt document met info over de nieuwe Rockstar-game te zitten, maar kon deze info tot voor kort niet verifiëren. De info kwam ook met enkele screenshots, die inmiddels vrijwel overeen komen met officieel uitgebrachte video's en screenshots. Vandaar dat Trusted Reviews de info nu wel naar buiten brengt.


De website heeft veel informatie over zowel de singleplayer als multiplayer van de game naar buiten gebracht. Het hoofdpersonage in de game zou Arthur Morgan heten. De open wereld van RDR 2 is daarbij ook via trein af te reizen. Treinen zouden worden beschouwd als kleine steden op zich en unieke personages en gesprekken bevatten. Ook zijn er mijnkarretjes om in te rijden.

Er zijn diverse bezigheden voor spelers om zich mee te vermaken, waaronder pokeren en vi en. Spelers kunnen verschillende soorten vi en vangen, afhankelijk van wat voor aas men gebruikt. Heel de game kan daarbij in een eerstepersoonsperspectief worden gespeeld. Ook zullen het verhaal en het verloop van mi ies zich aanpa en aan wat voor keuzes mensen tijdens het spelen maken.

De lek claimt ook info over de online modus te hebben. Zo kunnen spelers dezelfde open wereld als die van de singleplayer online met andere spelers verkennen, vergelijkbaar met GTA Online. Er komt echter ook weer een speellijst met drie modi: Battle Royale, wat vergelijkbaar lijkt met de populaire game PlayerUnknown's Battlegrounds, Revive and Survive, een deathmatch modus, en Money Grab, waarbij zakken met geld gestolen moeten worden en naar het kamp worden teruggebracht.

Rockstar zelf heeft nog niets van dit alles bevestigd. Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober voor PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou