Red Dead Redemption 2 komt naar Xbox Game Pass

Red Dead Redemption 2 komt naar Xbox Game Pass

Red Dead Redemption 2 komt op 7 mei naar de Xbox Game Pass. Dat maakte Microsoft bekend op de offiële website van Xbox.

De westernshooter speelt zich af in Amerika, in het jaar 1899. We volgen Arthur Morgan en de Van der Linde gang. Deze outlaws zijn op de vlucht voor federale agenten en premiejagers. Om te overleven steelt, overvalt en vecht deze groep zich door het midden van Amerika om te overleven. Wanneer de spanning stijgt in de groep, moet Arthur een keuze maken tussen zijn eigen idealen en de loyaliteit naar de Van der Linde-gang.

De game komt met een grote lading Story Mode-content en toegang tot de wereld van Red Dead Online. Hier kiezen spelers hun eigen rol aan het Frontier. Spelers kunnen zich ontwikkelen als premiejager, handelaar, een verzamelaar van exotische schatten of als brouwer van illegale Moonshine.

Dit betekent ook dat er binnenkort weer een game Game Pass verlaat. Op de dag dat Red Dead 2 beschikbaar wordt, verdwijnt Grand Theft Auto 5 uit de lijst. Het is natuurlijk altijd mogelijk de game volledig aan te schaffen met de 20 procent korting die abonnees krijgen van Xbox Game Pass.

Red Dead Redemption 2 is vanaf 7 mei beschikbaar op deXbox Game Pass. Lees hier onze review over de PlayStation 4-versie van de game.

Red Dead Redemption online

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lekkere toevoeging, heb hem nog niet gespeeld maar wou eigenlijk wachten tot ik de series X had, heb nog de eerste Xbox One, volgens mij is hij daar niet zo mooi op.

0
test

@sandervs Ik heb zelf de X1X en een pc maar m'n broertje heeft de X1S en daar is rdr 2 ook prima op te spelen.

0
test

@TommyVercetti ja maar die is toch ook al iets krachtiger en dit is volgens mij wel echt een game die je zo mooi mogelijk wil spelen

0

Aanbevolen voor jou