Rollensysteem verschijnt volgende week in Red Dead Online

Rollensysteem verschijnt volgende week in Red Dead Online

Volgende week arriveert de volgende update van Red Dead Online, deze update brengt onder andere het langverwachte rollensysteem naar het Wilde Westen.

 

De update verschijnt 10 september en introduceert drie speelbare rollen. De frontier Pursuits zijn een doorlopende reeks rollen die spelers kunnen innemen. Elke rol kent unieke vaardigheden, uitdagingen en voordelen. Spelers ontvangen daarnaast ook Cash- en Gold-beloningen bij het voltooien van de nieuwe uitdagingen.

Hieronder vind je de drie nieuwe rollen die verschijnen bij de update:

The Bounty Hunter
The Trader
The Collector

Het verdienen van XP gaat per gekozen rol anders, zo moet je als Bounty Hunter op premies jagen en als Collector allerlei verzamelitems vinden. De rollen worden onderverdeeld in vier niveau's: Novice, Promising, Established en Distinguished. Elk niveau brengt nieuwe persoonsgebonden vaardigheden mee. Zo kan de Trader zijn hond bijvoorbeeld leren om het kamp te waarschuwen wanneer er bandieten op de loer liggen. Spelers die Distinguished-rangen bereiken in een rol verdienen nuttige en unieke beloningen zoals kampstijlen, extra comfort en herkenbare kledingstukken.

Naast het rollensysteem worden er ook een aantal nieuwe functies, verbeteringen en gameplay-updates aan het spel toegevoegd. Nieuwe Free Roam-evenementen, extra stallen voor je paarden en verbeterde verkoopprijzen zijn hier voorbeelden van. Daarnaast worden de wapens opnieuw in balans gebracht.

De nieuwe update verschijnt op 10 september voor zowel gebruikers op Xbox One als PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tellen is lastig :D

0
test

@MikkelR1 want

0

Aanbevolen voor jou