Rechtszaak Activision vs. Zampella/West vertraagd | Gamer.nl

Rechtszaak Activision vs. Zampella/West vertraagd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit omdat de rechter, Elihu Berle, voor 1 juni geen geschikte ruimte kon vinden voor de juryselectie. Dit proces gaat waarschijnlijk enkele dagen in beslag nemen, waarmee de daadwerkelijke rechtszaak mogelijk begint wanneer ook de E3 van start gaat.

De advocaat van Zampella/West sprak onlangs over de zaak met GameSpot. Hij noemt het schandalig dat Activision de twee Modern Warfare-bedenkers voor het tweede deel nauwelijks betaald zou hebben. Uit een aantal documenten die onlangs naar buiten kwamen, blijkt dat de uitgever van West en Zampella afwilde omdat hun bonusregeling te lucratief was. CEO Bobby Kotick zou bovendien nooit van plan zijn geweest om zich aan de gemaakte afspraken te houden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou