Rechten Space Invaders-film naar Warner Bros. | Gamer.nl

Rechten Space Invaders-film naar Warner Bros. | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens The Wrap is er direct een producent aangewezen. De film wordt geproduceerd door Akiva Goldman. Eerder was hij al verantwoordelijk voor het scenario van The Da Vinci Code, I Am Legend en Batman & Robin. Daarnaast zijn er twee co-producenten aangewezen. Dit zijn Joby Harold en Tory Tunnell, beiden hebben gewerkt aan de film Awake dat in 2007 uitkwam. 

Steeds meer games komen naar het witte doek. Vorige week werd al bekendgemaakt dat de Uncharted-film in 2015 wordt opgenomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou