'Recente Xbox-update verhelpt verbindingsproblemen met controller'

'Recente Xbox-update verhelpt verbindingsproblemen met controller'

De maart-update voor Xbox-consoles moet ook de verbindingsproblemen met de draadloze Xbox-controller hebben verholpen.

Dat claimt Jason Ronald, een Xbox-werknemer, op Twitter. Eind vorig jaar begonnen er klachten te verschijnen van spelers waarbij op random momenten de verbinding tussen de draadloze controller en de Xbox Series X of pc werd verloren. Microsoft nam de klachten serieus en meldde toen al dat het aan een oplossing werkte.

De pas uitgekomen systeemupdate zou dit dus hebben verholpen. De uitgekomen update geeft spelers ook de mogelijkheid om de FPS Boost-modus bij spellen die dat ondersteunen aan en uit te zetten. 

De verbindingsproblemen die draadloze Xbox-controllers plaagden zijn niet de enige klachten die gamers hebben over de controller. Zo zouden bij sommige spelers de actieknoppen op de controller niet goed meer reageren. Eerder deze week erkende Microsoft dit probleem. Het bedrijf zou ook in dit geval kijken of er een oplossing voor is.

Xbox Series X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lezen jullie mee Sony?

0
test

@crimsondeon wat moeten ze dan meelezen?

0
test

@crimsondeon Je bedoelt Nintendo met die schandalige Joycon drift?

0
test

@The_Stifmeister Wat heeft de Joycon drift te maken met controllers die draadloze connectie verliezen? Drift is heel wat anders als controllers die de connectie met het systeem verliezen. Denk je nou echt dat als een drift probleem met een system-update op te lossen is, dat alle drie de console makers (want ze hebben alle 3 last van het drift probleem, wat blijkt te liggen aan goedkope hardware in de controllers) die niet op die manier oplossen?!? Beetje loze opmerking Stif. ;)

0
test

Super!

0

Aanbevolen voor jou