Re-release Devotion aangekondigd en weer geannuleerd

Re-release Devotion aangekondigd en weer geannuleerd

De Taiwanese horrorgame Devotion zou bijna twee jaar na verwijdering weer op GOG.com verschijnen, maar dit is uiteindelijk toch niet doorgegaan.

Devotion verscheen oorspronkelijk begin vorig jaar op pc, maar werd kort na release offline gehaald omdat de Chinese president Xi Jinping in het spel belachelijk werd gemaakt. Als gevolg daarvan reageerden Chinese spelers negatief en werd het spel van Steam en andere digitale platforms gehaald.

Gisteren kondigde ontwikkelaar Red Candle aan dat Devotion vanaf 18 december weer via GOG.com te koop aangeboden zou worden - voor het eerst sinds het spel in februari 2019 verwijderd werd. Daarbij werd duidelijk gemaakt dat het spel qua inhoud gelijk bleef aan de oorspronkelijke release.

Een paar uur later plaatste GOG.com echter een statement waaruit blijkt dat men bij GOG.com veel feedback van gamers had ontvangen. Daarom heeft men besloten het spel toch niet op GOG.com aan te bieden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Grootste bullshit ooit. Als je reacties leest is er letterlijk zero commands doe deze game niet wilt. Wees gewoon eerlijk en zeg dat je bang bent om geen zaken met China te kunnen doen.. Wereld is soms zo damm oneerlijk.

0
test

"feedback van gamers" ofwel bedreigingen vannuit China.

0

Aanbevolen voor jou