Rayman-bedenker Michel Ancel mogelijk weg bij Ubisoft | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het gerucht komt van een anonieme bron die dicht bij de Ubisoft Montpellier-studio staat en dit tegen de Franse website Woot Gaming meldde. Ancel is volgens deze bron bezig met het opstarten van een eigen studio en doet dat samen met een andere bekende ontwikkelaar.

Volgens de bron is Ancel opgestapt wegens 'problemen' met de ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2. Volgens de bron zal Ancel nog wel games voor Ubisoft willen blijven maken, maar gaat het dan vooral om 'kla ieke' 2D-games. Vooralsnog heeft Ubisoft geen reactie gegeven op de geruchten.

Beyond Good & Evil 2 werd een paar jaar geleden via een filmpje op de E3-beurs aangekondigd, maar lijkt sindsdien van de aardbodem verdwenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou