Raven Software past controversiële skin en wapens in Warzone aan

Raven Software past controversiële skin en wapens in Warzone aan

Raven Software past onder andere de controversiële Roze-skin en een aantal wapens aan voor Call of Duty: Warzone aan. Dat laat de ontwikkelaar weten in een tweet.

Daarmee gaat het in op veelbesproken aspecten van Warzone. Zo vragen spelers al langer om de Roze-skin aan te passen, die spelers in het donker slecht zichtbaar maakt. 

Ook balanceert Raven de Tac Rifle Charlie, M16, FFAR 1 en Sykov, waarvan de laatste recent aan de game werd toegevoegd. Ook pakt de studio Modern Warfare-perks, 'sniperglinstering' en de manier waarop de RC-XD-bomauto wordt gekocht aan.

Seizoen 3 van Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War begint op 22 april. Hoogstwaarschijnlijk brengt Raven een Koude Oorlog-versie van de map Verdansk uit. Ook lekte dit weekend een cover art van het nieuwe seizoen uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk pakken ze het nu ook echt goed aan en niet van die halfslachtige nerfs. Ben groot fan van Warzone maar de TTK is met de FFAR/ AUG en nu de Sykov's niet te doen. Je hebt gewoon geen tijd om te reageren en hup, je bent dood. Moeten ze echt iets aan doen want ze zijn spelers aan het kwijtraken en al helemaal met BF6 in het vooruitzicht. Had ook liever een geheel nieuwe map gezien maar een jaren 80 reskin van Verdansk is ook prima, ben benieuwd!

0

Deze game staat nog amper op 1 been. Wanneer warzone goed is, kan het de beste BR zijn op de markt. Door het gebrek aan content, pay to win model en de zeer slechte communicatie zal het niet gauw beter worden. Een re-skin van Verdansk is leuk voor 1 week en de TTK zal ook na de nerfs nog veel en veels te laag zijn. Alles om maar die packs te verkopen (zucht) Ik heb veel plezier gehad met deze game en meer dan 1000 uur ingestoken, door de enorme ruimte wat deze game ook in beslag nam was het geen moeilijke keuze geweest om deze te verwijderen. Rip Warzone

0
test

@rreloaderr Warzone is in geen enkele vorm pay to win, op z'n best dat je de wapens uit de battle pass sneller unlocked, maar die zijn ook altijd gratis te verkrijgen. Re-skin van Verdansk is wel weer een echte cheap money move

0

Aanbevolen voor jou