Raven: 'Niemand haat Call of Duty: Warzone-cheaters meer dan wij'

Raven: 'Niemand haat Call of Duty: Warzone-cheaters meer dan wij'

Raven Software heeft zich negatief uitgelaten over cheaters in Call of Duty: Warzone.

Dat deed creative director Amos Hodge in een interview met VGC. "Cheaters worden aangepakt door ons beveiligingsteam. Maar ik wil wel zeggen dat we tools hebben om cheaters aan te geven, we verbannen veel mensen en niemand haat cheaters meer dan wij dat doen."

Hodge vervolgt: "We maken content voor spelers en terwijl jullie boos zijn over hoe het jullie spel verpest, ben ik boos dat het het beste werk van mijn leven vernietigt. We stoppen onze ziel en zaligheid in deze content, we hebben honderd miljoen spelers, het spel is een jaar verkrijgbaar, dit is een belangrijke periode en het beste werk dat we ooit hebben geproduceerd. Dat er dan cheaters langskomen en het spel verpesten zit ons meer dan wie dan ook dwars."

Vorige week ging het derde seizoen van Call of Duty: Warzone van start. Daarin is de Verdansk-map op de schop gegaan en zijn er weer diverse wapens en skins beschikbaar gekomen. 

Warzone

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het vervelende is ook dat wanneer je dood bent je nooit zeker weet of het nu een cheater is of iemand met serieuze skill. Ik maak soms shots waarvan ik denk, damn hopelijk reporten ze me niet voor cheater. bv van achter uit een rijdende truck een gulagger downen terwijl hij nog in de lucht is. Is soms puur geluk maar als je alleen de killcam bekijkt ziet het er wel erg verdacht uit. Cheaters hebben het zo verpest dat je niet meer uit kan gaan van iemand geluk/skill, want je houd er altijd rekening mee dat iemand zou kunnen cheaten.

0

@HunterSeeker Mehh, zoiets kan je al vrij snel zien door 1 minuut te spectaten. De cheats die gebruikt worden zijn zeeeeer duidelijk te zien hoor.

0
test

@rreloaderr dat verschilt enorm per speler. Als een cheater de movements heeft dan zie je het niet. Maar wanneer een noob cheat zie je het vrij snel ja. Probleem is dat echte skill en cheats moeilijk te onderscheiden zijn.

0

Ik kom ze nu wel wat regelmatiger tegen helaas, ze zijn bijna allemaal ook zó dom dat het geen twijfelgeval meer is. Ik heb ook wel eens kills gemaakt waarvan ik zelf zou denken, ja daag die cheat. Maar denk dat een enkele report niet zoveel uitmaakt als je k/d ratio gewoon normaal is en niet 37.00 ofzo

0

Aanbevolen voor jou