Rare werkt mogelijk aan F2P-game voor opvolger 360 | Gamer.nl

Rare werkt mogelijk aan F2P-game voor opvolger 360 | Gamer.nl

The King of Monsters. Die titel verdien je niet zomaar. Die titel krijg je als je daadwerkelijk de koning van de monsters bent, als je van het kaliber Godzilla (Gojira voor intimi) bent. We waren graag wat ouder geweest om zo met knikkende knieën voor een tv te kijken naar de originele Godzilla uit 1954. Toen was een man in een pak die op miniatuurhuisjes stampte nog voldoende om je de stuipen op het lijf te jagen. Anno 2015 is Godzilla meer een culticoon dan daadwerkelijk een angstaanjagend monster. Toch heeft de koning nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor we toch graag weer heel Japan aan gort trappen in de nieuwste Godzilla-game.

Rare is op zoek naar een engineer die "real-time rendering technieken via DirectX 11" beheerst. DirectX 11 wordt niet ondersteund door de Xbox 360. In een andere vacature valt te lezen dat Rare op zoek is naar iemand met "ervaring in het afleveren en runnen van online services en free-to-play ervaringen". 

De laatste jaren heeft Rare Kinect Sports en de Xbox Live Avatars gemaakt. Daarvoor bracht de Britse ontwikkelaar twee games uit bij de lancering van de Xbox 360: Kameo: Elements of Power en Perfect Dark Zero, en iets later de platformer Banjo-Kazooie: Boutjes & Moertjes. Voordat de studio onderdeel van Microsoft werd, maakte het games als Donkey Kong Country, GoldenEye 007 en Banjo-Kazooie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou