Rare gaat vanavond dieper in op Pirates of the Caribbean-update Sea of Thieves

Rare gaat vanavond dieper in op Pirates of the Caribbean-update Sea of Thieves

Vanavond om 20:00 houdt ontwikkelaar Rare een presentatie voor de A Pirate's Life-update voor Sea of Thieves.

De presentatie bevat onder andere een betere blik op de eerste paar 'verhalen', alsmede interviews met ontwikkelaars. Het is nog niet bekend hoe lang de stream duurt.

A Pirate's Life werd aangekondigd tijdens Microsofts E3-presentatie en bevat personages uit de Pirates of the Caribbean-films. In vijf verschillende verhalen krijgen spelers te maken met personages als Jack Sparrow en Davy Jones, waarvoor Rare zegt nauw samen te werken met Disney.

A Pirate's Life is vanaf 22 juni beschikbaar voor Xbox en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb samen met een maat van mij dit spel geprobeerd te spelen, we lagen helemaal in een deuk niet omdat we de game zo komisch vonden maar vanwege het feit dat we dachten welke gek spendeert zoveel tijd in deze meuk. Maar goed iedereen moet spelen wat hij leuk vind.

0

@DarkraverX kan je toelichten wat je er zo slecht aan vindt? Ik speel dit wekelijks met vrienden en wij vinden het een van de beste co-op ervaring die er is.

0
test

@Quintex Zoals ik al aangaf wij speelden het en we hadden echt zoiets van ok leuk ga hierheen doe dat ga daarheen doe zus en we vonden het verschrikkelijk boring. Niks mis mee toch, niet iedereen kan van alle soorten games houden. We maakten er een grap over door te zeggen welke gek speelt dit, maar goed die zullen weer zeggen welke gek speelt (vul maar in), niet iedereen hoeft en kan van hetzelfde genre houden. Journey bijvoorbeeld op de PS3, iedereen vol lof over die game en ik had zoiets van (na het uitspelen)..... owkeeeeee. Ook aan die game vond ik letterlijk geen fluit, heb hem wel gekocht en uitgespeeld maar om nu te zeggen wat een pracht game zoals velen dat vonden... nee dat zeker niet.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Is hij onschuldig? Kijk ik vind dat tegenwoordig iemand nogal snel en hard. wordt aangepakt hoor, een keer met je ogen knippen naar iemand kan je als acteur al je rol kosten. Dat slaat natuurlijk nergens op. Maar ik kan serieus geen bericht vinden dat Depo volledig onschuldig is. Hij verloor zelfs een rechtszaak vanwege smaad tegen hen. Als de rechters daar al niet in ziet dat er geen sprake is van bewijs dat het ook smaad was, dan vraag ik me af hoe onschuldig hij was. Wel jammer want het is voor mij een van de beste acteurs om rare figuren te spelen in films Een icoon, die helaas nu hard onderuit gaat. Hopelijk kan hij ooit teug keren in films. Ik baal dat ze hem in Fantastic beasts gaan vervangen. Hopelijk gaat die nieuwe acteur het wel kunnen overnemen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Het is niet Johnny Depp. Zou veel te duur zijn ook.

0
test

@coola kwa uiterlijk en beweging lijkt het karakter er verdomd veel op. Ik kan me niet voorstellen dat ze dat zonder Depps toestemming mogen doen. De stem in de beelden die ik gezien heb is volgens mij niet van Depp. Dat zou inderdaad erg jammer zijn.

0
test

@Aerofox81 Het karakter (dus het uiterlijk en eigenlijk alle kenmerken inclusief de bewegingen) zijn eigendom van Disney, die mogen er dus mee doen wat ze willen. Inclusief een voice-a-like want de echte stem van Depp is inderdaad te duur (zoals Quintex al aangeeft).

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Hij wordt gedaan door Jared Butler, hij deed Sparrow ook in Kingdom Hearts 3.

0

Aanbevolen voor jou