Rainbow Six Siege krijgt ‘operator’-systeem en Collector’s Edition | Gamer.nl

Rainbow Six Siege krijgt ‘operator’-systeem en Collector’s Edition | Gamer.nl

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bevat een nieuw ‘operator’-systeem en krijgt een Collector’s Edition. Dit maakte Ubisoft vandaag bekend via een persbericht.

Het operator-systeem laat spelers uit de beste Speciale Forces-eenheden een team vormen. Deze Counter-Terrorism Unit (CTU) laat spelers het opnemen tegen een ander team. Iedere operator heeft een eigen specialiteit die samenwerking bemoedigt en nieuwe tactische elementen moet toevoegen aan de game.

Collector’s Edition
Ubisoft onthulde vandaag ook de Collector’s Edition van Rainbow Siege, genaamd de Art of Siege Edition. Dit pakket bestaat uit de game, een collector’s box, een Gold Skins Pack voor alle in-game wapens en een Tactical Guide van 120 pagina’s. In deze gids wordt ieder onderdeel van de game belicht en is informatie te vinden over alle CTU’s, operators, wapens en maps.

Spelers die Rainbow Six Siege pre-orderen krijgen gegarandeerd toegang tot de gesloten bèta.  Het bestellen van de fysieke editie in de Uplay Shop levert daarnaast een Steelbook op bij de release.

Livestream
Ubisoft streamt Rainbow Six Siege vanavond vanaf 8 uur. Hier wordt het nieuwe operator-systeem uitgelegd en wordt er een blik geworpen op andere nieuwe content.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege verschijnt dit jaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekend. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze hands-on preview. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou