Rage 2 krijgt New Game Plus-modus via gratis update

Rage 2 krijgt New Game Plus-modus via gratis update

Rage 2 krijgt een gratis update die onder andere een New Game Plus-modus toevoegt.

Daarmee kunnen spelers de game na het uitspelen dus opnieuw starten, maar met alle opgedane krachten intact. Verder worden een zogenaamde 'Ironman-modus' en ultra nightmare-moeilijkheidsgraad toegevoegd, al is nog niet duidelijk wat de Ironman-modus precies inhoudt.

Ook moet de update, die nog geen releasedatum heeft, wat aanpassingen doen die het spel stabieler en beter maken. Ook is het straks mogelijk om de tutorials en intro-gesprekken over te slaan, en krijgt het spel een zaklamp voor donkere gebieden.

De update voegt ook een nieuw stemmenpakket toe om de release van Wolfenstein: Youngblood te vieren. Het stemmenpakket bevat namelijk de stem van Wolfenstein-hoofdpersonage B.J. Blazkowicz. Overigens besturen spelers in Youngblood niet Blazkowicz zelf, maar zijn tweelingdochters.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nu we een paar maanden verder zijn na release: Hoe was de game voor diegene die hem gespeeld hebben ? ik wil hem nog steeds een keer uitchecken.

0
test

Ik vond hem zelf niet erg geweldig. Erg saaie kale wereld. Mocht je hem goedkoop kunnen krijgen zou je het nog kunnen overwegen. Het schieten overigens is wel lekker.

0

Aanbevolen voor jou