Rage 2 is goud en draait alleen op 60 fps op PS4 Pro en Xbox One X

Rage 2 is goud en draait alleen op 60 fps op PS4 Pro en Xbox One X

Bethesda heeft bekendgemaakt dat Rage 2 goud is gegaan. De specificaties, systeemeisen en visuele instellingen van het spel zijn onthuld.

Bethesda heeft vorige week bekendgemaakt dat Rage 2 goud is gegaan en klaar is om verscheept te worden. De ontwikkelaar onthulde onder andere dat de PlayStation 4- en Xbox One-versie van het spel draaien op 30 frames per seconde. Op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X is deze framerate verhoogd naar 60 fps. Alleen op de Xbox One wordt Rage 2 afgespeeld in een resolutie van 900p, op de andere platformen is dit 1080p. Pc-spelers kunnen Rage 2 spelen in elke resolutie naar voorkeur, met een ongelimiteerde framerate.

Ook de systeemeisen voor de pc-versie van Rage 2 zijn onthuld door Bethesda. Een Nvidia GTX 1070-grafische kaart of AMD Vega 56 is aanbevolen, net zoals 8 GB aan RAM-geheugen. Ook is minimaal 50 GB aan opslagruimte vereist om het spel te kunnen installeren. De pc-versie ondersteunt beeldverhoudingen van Ultra-wide (21:9) en Super Ultra-wide (32:9).

Rage 2

Spelers hebben de mogelijkheid om aanvullende visuele instellingen aan te passen in Rage 2. Zo is er een FOV slider om het gezichtsveld groter of kleiner te maken en kan de reticle worden aangepast. Ook kunnen motion blur, de scherptediepte en de HUD in- of uitgeschakeld worden in het spel.

Eerder kondigde Bethesda via Twitter aan dat er een gemodificeerde Dreamcast wordt weggegeven, waar Rage 2 op gespeeld kan worden. Echter kunnen alleen fans uit de Verenigde Staten en Canada meedoen aan de actie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

60 is wel fijn voor op de consoles ^^ Nog ffkes wachten, ben erg benieuwd naar deze game :)

0
test

Ik heb zelf op mijn xbox one x liever de keuze voor 4k of 1080p maar we hopen maar op een nette upscaling...

0

Aanbevolen voor jou