Raam speelbaar in tweede Gears of War 3-DLC | Gamer.nl

Raam speelbaar in tweede Gears of War 3-DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De verhalende DLC heet Raam's Shadow en speelt zich voor de gebeurteni en van de eerste Gears of War af. Volgens Epic biedt deze ongeveer drie uur aan extra gameplay. De meeste tijd daarvan zullen spelers zich ontfermen over de Zeta Squad, waarvan een aantal bekende Gears-personages zoals Minh Young Kim en Tai Kaliso deel uitmaken. De Zeta Squad moet een stad evacueren die onder een Locust Kryll-storm gebukt gaat.

Het is ook mogelijk om met generaal Raam zelf te spelen. "Raams imponerende voorkomen en zijn kracht, in combinatie met zijn Kryll-schild, maken van hem een van de sterkste en uitdagende vijanden uit het Gears-universum", zo verklaart Epics design director Cliff Bleszinski. "We denken dat de fans zich erg gaan vermaken wanneer zij voor het eerste in het verhaal [met hem] de arme mensheid kunnen terroriseren." Raam's Shadow verschijnt op 13 december voor 1200 Microsoft-punten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou