Quake3: Team Arena review @ Dailyradar | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Zoals de meeste Quake3 fans wel weten is er een nieuwe Add on die eraan komt genaamd Team Arena. Ik zit zelf erg op deze Add on te wachten vanwege de geweldige gameplay en natuurlijk skins etc. Ik heb de demo ook zelf gespeeld en ik vindt hem zeker het geld waard. Maar zal Dailyradar er ook zo over denken?

Dat kan je lezen in de review, die Dailyradar heeft geschreven.When the original Q3A was released, it was praised for its graphical brilliance and excellent character models. At the same time, many criticized it as being more of the same. "Oh, great! More space dungeons, only prettier!" and "Weren't we playing deathmatch years ago?" were common sentiments. In fact, Unreal Tournament had vastly superior play modes and much better weapons balancing. Mi ed, zegt Dailyradar ze vinden namelijk dat deze add on wel goed is maar zijn $30 dollar niet waard is. Ze vinden de gameplay, graphics, alle nieuwe wapens perfect. Maar waarom kraken ze de game af?

De game heeft nog steeds niet de goede balance volgens Dailyradar. Sommige wapens zijn gewoon te krachtig, en met sommige wapens kan je nog niet eens een gaatje in een rubbere band schieten volgens Dailyradar.

Ik vindt persoonlijk deze review niet helemaal niet terecht, omdat ze hem toch als een grote mi er zien. Ze behandelen erg veel minpunten terwijl de add on veel te bieden heeft. We zullen zien wat de andere gamesites over deze add on te zeggen hebben.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou