Pyromancer-klasse Dark Souls kan andere spelers lastigvallen | Gamer.nl

Pyromancer-klasse Dark Souls kan andere spelers lastigvallen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het monster dat de Pyromancer op kan roepen heet Gravelord en zal op eigen houtje een willekeurige andere speler in zijn spelwereld aanvallen. Daarbij krijgt de speler die het monster oproept geen informatie over of de aanval succesvol is. De aangevallen speler moet de Gravelord afmaken, of blijft anders lastiggevallen worden.

Ontwikkelaar From Software geeft als reden voor het bedenken van de Gravelord dat het ook wel eens het leuk is om eens een onbekend iemand in Dark Souls het leven zuur te maken. De studio heeft verder nog maar weinig onthuld over het multiplayercomponent van het spel. De spirituele voorganger Demon's Souls kende een directe manier om andere spelers hun wereld binnen te dringen.   


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou