PvP-Arena wordt later toegevoegd aan Diablo III | Gamer.nl

PvP-Arena wordt later toegevoegd aan Diablo III | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Vandaag wilden we jullie laten weten dat we de moeilijke besli ing gemaakt hebben om het PvP-Arena-systeem achter te houden en via een patch toe te voegen na de lancering van het spel", aldus director Jay Wilson via de Battle.Net blog. Volgens de ontwikkelaar voldeed de modus nog niet aan de standaard en was het vertragen van het gehele spel geen optie. "We voelden dat het hele spel vertragen puur en alleen voor de PvP enkel iedereen zou straffen die erop wacht om  te genieten van de campaign en de solo- en coöperatieve content, dat allemaal al compleet is."

Wilson wees er verder op dat wanneer de PvP-patch klaar is, deze onder andere meerdere Arena-maps met thematische locaties en lay-outs toevoegt, evenals achievements gericht op PvP en een matchmaking-systeem dat voor eerlijke gevechten moet zorgen. Ook wordt er een persoonlijk progre iesysteem toegevoegd dat de speler beloont voor het succesvol afmaken van tegenstanders.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou