Psychologie van een hoger niveau in adventure Overclocked | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Verder dan termen als Freud, Skinner en Pavlov komen de meeste mensenniet als het gaat om psychologie. Althans, er zijn natuurlijkintellectuelen die het maandblad Psychologie kopen, maar aan de(wetenschappelijke) waarde daaraan twijfelen, leidt weer tot een geheelandere discu ie. Waarom ik over psychologie begin? Het is de hoofdmootin de nieuwste game van House of Tales (ontwikkelaar van The Moment ofSilence), genaamd Overclocked.

In Overclocked neem je de rol aan van ex-oorlogpsycholoog DavidMcNamara. De onlangs met pensioen gegane psycholoog wordt voor eenvreemde zaak weer terug in het vak geroepen en reist naar New York afom een vijftal mysterieuze personen uit hun dal te trekken.

 

De personen zijn ieder schreeuwend, totaal manisch en zonder enig ideewie ze zijn, in New York aangetroffen. Met de hulp van McNamara moet eralles uit de mensen getrokken worden wat mogelijk is. Dit doe je doorhun herinneringen na te spelen. Je gaat in Overclocked steeds verderterug in de tijd, tot je uiteindelijk bij de bron van alle verwarringaankomt.

Het verhaal klinkt naar mijn mening vrij aardig, nu is het nog de vraagof House of Tales na het toch niet super succesvolle Moment of Silenceer ook een goede game om weet te bouwen. Overclocked verschijnt inapril van 2007 voor de PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou