PSP Minis krijgen geen draadloze multiplayer en updates | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Justin Cooney, senior accountmanager bij Sony Computer Entertainment America: "Als je naar deze situatie kijkt vanuit het perspectief van de testafdeling, zie je dat er anders meer [tijd] in kwaliteitsbewaking gestoken zou moeten worden. [Het toestaan van die functies] zou het doel van [de service] voorbij gaan. Het verhoogt de barrière."

Tijd

Het keuringsproces van een PSP Mini-game neemt nu ongeveer drie tot vijf dagen in beslag, terwijl voor een volledige PSP-game twee weken wordt uitgetrokken. Deze korte tijd is volgens Cooney alleen te realiseren door software-updates uit te sluiten en het weren van een draadloze multiplayermodus, aangezien hier veel tijd in gaat zitten om te testen. Cooney verwacht dat in de toekomst de testperiode verder gereduceerd kan worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou