PSP go in prijs verlaagd | Gamer.nl

PSP go in prijs verlaagd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de prijsverlaging krijgen consumenten die het apparaat voor 31 januari 2011 kopen, tien gratis games. Om de spellen binnen te halen moeten zij eerst een speciaal thema voor hun PSPgo downloaden via de PlayStation Store, waarna zij de vereiste code ontvangen. De lijst van spellen die onder deze actie vallen bevat onder meer WipEout Pure, A a in's Creed: Bloodlines en Grand Theft Auto: Vice City Stories.

Opvolgers

De aangekondigde prijsverlaging valt samen met de geruchten dat er een PlayStation Phone op komst is. Het apparaat zou naast belfuncties ook in staat zijn om soortgelijke spellen als de PSP af te spelen. Bovendien schijnt er eind volgend jaar ook een PSP2 op stapel te staan, een daadwerkelijke opvolger voor Sony's handspelcomputer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou