PS5-gamers spelen per ongeluk PS4-versie CoD: Black Ops Cold War

PS5-gamers spelen per ongeluk PS4-versie CoD: Black Ops Cold War

Sommige PlayStation 5-gamers spelen per ongeluk de PlayStation 4-versie van Call of Duty: Black Ops Cold War.

Dat zegt Eurogamer te hebben vernomen. De verwarring ontstaat bij het kopen van de de cross-gen bundel of de Ultimate Edition van de shooter. Wanneer men dat doet, ontvangt men namelijk zowel de PlayStation 4- als PlayStation 5-versie van de game.

Wanneer een van deze edities via de PlayStation Store wordt aangeschaft, kan men kiezen welke onderdelen van Black Ops Cold War geïnstalleerd worden - bijvoorbeeld alleen de campagne of de multiplayer. Wanneer men er voor kiest om alles te installeren, kan het gebeuren dat de PS4-versie per ongeluk wordt afgespeeld.

Om er zeker van te zijn dat de PS5-editie van het spel gespeeld wordt, moet men het icoontje met drie stipjes aanklikken naast de speelknop. Daar kan men specifiek de PS5-versie van het spel kiezen. Wanneer de game dan wordt opgestart, gaat het wel daadwerkelijk om de PS5-versie.

Call of Duty: Black Ops Cold War is nu beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De PlayStation 5 zelf komt aanstaande donderdag uit in Europa.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tyberium had het indd ook al gemeld vandaag in een ander COD artikel. Jammer dat er een verschil bestaat van versies.

0

@HunterSeeker Jep. Is ook van toepassing op de XBox en zorgt zelfs voor een totale crash/shutdown van je XBSeriesX als je de 1X versie probeert te spelen op je XBSeries X. Voor de XB users; er bestaan dus 2 versies van de game: de Xbox One versie (ca 80 gig) en de Next gen Xbox Series X. De laatste heeft het XS logotje onder de tumbnail van het spel als je in de store kijkt en is 130 gig. Let op dat je de juiste koopt, omdat deze game voor de XB ****géén*** gratis opwaardering krijgt via SmartDelivery. Activision vraagt gewoon méér geld voor de next gen update. Heb je (net als ik) tóch per ongeluk de verkeerde aangeklikt op de Xbox, dan kun je je geld terugkrijgen via aka.ms/requestxboxrefund Als je dit binnen 2 weken na aankoop doet en 'm niet te lang gespeeld hebt. Ik had m'n geld binnen 24 uur terug.

0
test

Jammer dat de ps5 niet vanzelf ziet dat ie de ps5 versie moet pakken maar dat je dat zelf moet selecteren. Denk dat veel mensen dat niet eens door hebben en dus misschien wel ps4 versie spelen op hun ps5.

0

Aanbevolen voor jou