PS5-game Quantum Error komt ook naar Xbox Series X

PS5-game Quantum Error komt ook naar Xbox Series X

De eerder voor PlayStation 5 aangekondigde horrorgame Quantum Error komt ook naar Xbox Series X en Series S.

Dat heeft ontwikkelaar TeamKill Media aangekondigd. Daarbij gaf het een nieuwe teaser van de Series X-versie van de game uit, waarin vrij weinig details over het spel worden gegeven.

De first-person shooter met kosmische horrorelementen draait om de Monad Quantum Research Facility, dat aangevallen wordt door een onbekend wezen en in vlammen opgaat. Spelers moeten als Captain Jacon Thomas uitzoeken wat er aan de hand is.

De game wordt ontwikkeld door TeamKill Media. TeamKill ontwikkelde eerste Kings of Lorn: The Fall of Ebris. De ontwikkelaar heeft een GoFundMe opgericht om zo geld op te halen voor mocap-technologie en acteurs.

Quantum Error moet ergens volgend jaar op PlayStation 5 en Xbox Series X/S verschijnen. Een pc-versie is nog niet bevestigd, maar lijkt waarschijnlijk na de aankondiging van de Series X-versie.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Over 3rd party games maak ik me nooit zo druk, de meeste "exclusieve" deals zijn timed voor 6-12 maanden. Wat betreft deze game, tja vast leuk voor iemand die van horror games houdt, echter niets voor mij.

0

Aanbevolen voor jou