PS5-game Destruction AllStars uitgesteld naar februari 2021

PS5-game Destruction AllStars uitgesteld naar februari 2021

De PlayStation 5-game Destruction AllStars is uitgesteld van 19 november naar februari 2021.

De game zou dus eigenlijk op de lancering van de PlayStation 5 uit zijn gekomen, maar Sony heeft het nu uitgesteld. Een precieze nieuwe datum is niet bekend. Ook heeft Sony geen reden gegeven van het uitstel.

Mogelijk heeft het te maken met een gebrek aan reserveringen van het spel, want Sony heeft tevens besloten Destruction AllStars op release twee maanden gratis aan te bieden aan PlayStation Plus-leden. Dit is mogelijk een zet om er voor te zorgen dat het spel snel veel spelers krijgt en aan populariteit wint.

Destruction AllStars werd tijdens de PlayStation 5-onthulling in juni voor het eerst getoond. De game draait net als de klassieke franchises Destruction Derby en Twisted Metal om het rammen tegen wagens. Een uniek aspect aan de game is dat wanneer de wagen van de speler total-loss is, men uit de auto kan stappen en te voet verder kan vechten. Destruction AllStars wordt ontwikkeld door Lucid Games, de studio achter Geometry Wars 3.

In de loop van volgende week moet er meer informatie en een nieuwe trailer van de game naar buiten komen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede zet, het originele plan om voor deze game gewoon de volle prijs te vragen was op z'n zachtst gezet een enorm dom idee. Dat doen voor een grote multiplayer-only game gaat al ver, laat staan voor een pseudo-indie game.

0
test

@poklaan wat heeft indie game zijn er mee te maken? Die conclusie zie ik vaker, maar indie betekend gewoon dat het ontwikkeld is zonder externe geldschieters he. Het zegt niets over de kwaliteit of productiewaarde van de game.

0
test

Als dit maar niet net zo'n verhaal wordt als driveclub, die ook gratis zou zijn voor ps plus leden. Vervolgens constant uitgesteld werd. En uiteindelijk bleek de ps plus versie een enorm uitgeklede versie te zijn.

0
test

@darkmanwls daar deed het mij ook aan denken! Maar als hij wel in februari uit komt en hij is goed en af lijkt dit me met afstand de slimste manier om het te doen. Pre-orders zullen tegengevallen zijn en zo verdienen ze er toch nog wat aan in de vorm van ps+ waarde en goodwill

0
test

@darkmanwls Dat de PS Plus versie van Driveclub een uitgeklede versie was had Sony toen al gelijk aangekondigd.

0
test

@poklaan ja maar ZO uitgekleed? En dan vervolgens ook nog de game gewoon uit de handel halen voor t einde van de console waar ie voor gemaakt is.

0

Aanbevolen voor jou