PS5- en Xbox Series-update voor Remnant: From the Ashes onthuld

PS5- en Xbox Series-update voor Remnant: From the Ashes onthuld

Gunfire Games heeft een gratis PlayStation 5- en Xbox Series X en S-update voor Remnant: From the Ashes aangekondigd.

De update moet aanstaande donderdag verschijnen voor mensen die de game al op PS4 of Xbox One hebben. Men kan op PS5 en Series X kiezen tussen een 4k-resolutie op 30 frames per seconde, of een resolutie van van 1080p op 60 frames per seconde. Op Series S is alleen dat laatste mogelijk. Vanaf donderdag kunnen mensen met Xbox Game Pass het spel ook zonder verdere kosten ervaren.

Remnant: From the Ashes is een co-op-shooter voor drie spelers die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld waarin mythische monsters rondwanen. De game ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Remnant: From the Ashes speelt leentjebuur bij heel veel populaire games, maar staat dankzij goede schiet- en co-op-actie geheel op zichzelf."

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Eens; je mag toch hogere FPS verwachten op de next-gen consoles; tenzij ray-tracing aanwezig is, dan snap ik het wel, maar dat is dus niet het geval.

0
test

@Gertjun percies god of war ziet er mooier uit dan deze game en draait nu 4k 60 op ps5 dus denk dat dit gewoon een makkelijke patch is.

0

@Messtranor Dit heeft waarschijnlijk te maken met animaties (aanvallen e.d.) die zijn ontworpen voor een bepaalde FPS. De PC versie van de eerste Dark Souls was ook op 30fps gelockt omdat springen en iframes niet goed meer werkten op 60fps. Is opgelost in de remaster maar die verwacht ik niet zo snel van Remnant.

0

@Witty1889 Ahja, dat zou inderdaad heel goed kunnen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou