PS4-game Quantic Dream mogelijk gerelateerd aan Fahrenheit | Gamer.nl

PS4-game Quantic Dream mogelijk gerelateerd aan Fahrenheit | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De ontwikkelaar, bekend van Heavy Rain, Fahrenheit en Beyond: Two Souls, teaste in december dat ze deze maand een aankondiging doen. Nu is de website A Chilling Feeling verschenen. Er is weinig te zien op de website, behalve een afteller van 7 dagen en een paar woorden gekerft in een ijzige achtergrond, zoals 'guilt'. De tag line van Fahrenheit is 'Guilt is a Chilling Feeling'.

Daarnaast is er een domeinnaam aangevraagd voor 'A Chilling Feeling' via Gandi Sas, een Franse domeinregistratie-website. Het kantoor van Quantic Dream bevindt zich in Parijs. Dit zijn echter de enige aanwijzingen, dus over zeven dagen is pas bekend of het om een nieuwe Fahrenheit-game gaat.

Fahrenheit is een bovennatuurlijke moordmysterie-game die op PlayStation 2 en Xbox verscheen. Later werd de game ook naar Xbox 360 en pc geport.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou