PS3-versie Dragon Age: Origins onspeelbaar na firmware update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel Bioware zich bewust is van de problemen die door gebruikers op het officiële forum worden geplaatst, is het voor het bedrijf moeilijk om de problemen te recreëren. Hierdoor worden gebruikers gevraagd om feedback te geven. "We moeten dit op de ouderwetse manier doen en er achter komen wat de problemen veroorzaakt", aldus Fernando Melo van Bioware.

Savegames

Melo geeft aan dat de problemen zich voornamelijk voordoen als er savegames worden geladen die zijn gemaakt op het moment dat de PlayStation 3 nog niet geupdatet was met firmware 3.30. Een aantal gebruikers hebben hun problemen opgelost door deze savegames te verwijderen, maar Melo wil deze methode niet aanraden. "Bedankt voor jullie geduld," zegt hij, "blijf ons informatie sturen zodat we het probleem kunnen isoleren."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou