PS Home haalt recordaantal unieke bezoekers | Gamer.nl

PS Home haalt recordaantal unieke bezoekers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zien een recordhoeveelheid aan verkeer in Home", aldus Buser. "De week dat de [PlayStation Network]-dienst weer online ging, behaalden we een nieuw record in termen van unieke gebruikers. We bekeken de cijfers en we zijn gewoon zó enthousiast." Buser voegde hieraan toe dat "het wat zegt over de loyaliteit van de gebruikers en de invloed die dit soort [sociale] platformen kunnen hebben."

Stijging

Sinds het herstel van PlayStation Network zijn er meer dan honderd gratis items toegevoegd aan Home, evenals een virtuele E3 Sony-booth, die lijkt op Sony's booth op de E3-beurs. Home is tot nu toe het enige gedeelte van PSN dat een stijging zag in activiteit. Sony liet wel tijdens zijn E3-perconferentie weten dat de activiteit op PSN zich op 90% bevindt van wat het was voor het offline gaan van de dienst. Daarnaast ziet Sony een stijging van 27% in zijn hardwareverkopen sinds PSN weer online is.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou