Prototypes Razer Blade-laptop gestolen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tan maakte de diefstal bekend in de hoop de laptops op het spoor te komen. "We gaan erg serieus om met deze diefstal en willen ze terugvinden en mensen ontmoedigen de Razer Blade-prototypes van de daders te kopen. Online of op welke manier dan ook, het zijn namelijk gestolen goederen", aldus Tan. 

De diefstal heeft geen gevolgen voor de verwachte release van de gamelaptop, zo verzekerde de hardwareproducent. Het apparaat moet in het vierde kwartaal van dit jaar in de Verenigde Staten in de winkels liggen en kent een adviesprijs van 2799 dollar. De Razer Blade heeft een scherm van 17 inch, een i7-proce or van 2,8 Gigahertz, 8 gigabyte aan werkgeheugen en een Nvidia-videokaart met 2 gb aan zelfstandig geheugen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou