Proloog op nieuwe Dissidia komt 23 maart uit in Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Di idia Duodecim Prologus Final Fantasy is een downloadbare proloog voor vechtgame Di idia 012[Duodecim] Final Fantasy, die 25 maart in de winkels verschijnt. De game heeft een eigen verhaalmodus en de mogelijkheid om lo e gevechten te spelen. Items die mensen met Prologus verdienen, kunnen worden overgezet naar Di idia 012 voor PlayStation Portable. Bij aankoop van Prologus wordt bovendien het personage Aeris uit Final Fantasy VII vrijgespeeld.

Di idia 012: Final Fantasy

Di idia 012[Duodecim] Final Fantasy is het vervolg op Di idia: Final Fantasy uit 2008. In de vechtgame kunnen spelers met verschillende bekende personages uit het Final Fantasy-universum vechten. De oorlog tu en de Cosmos en Chaos vormt de basis voor het verhaal van de game. Het spel bevat verschillende modi, acce oires en kostuums. De vechters in Di idia 012[Duodecim] Final Fantasy kunnen zich ontwikkelen zoals in de Final Fantasy-games. Zo worden ze sterker en leren ze nieuwe technieken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou