Project Spark officieel uit op Xbox One en Windows 8.1 | Gamer.nl

Project Spark officieel uit op Xbox One en Windows 8.1 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In Project Spark kunnen spelers hele games nabouwen of zelf creëeren. Microsoft geeft hierbij aan dat de game constant in ontwikkeling is en dus nog niet af is.

Project Spark is vanaf aanstaande vrijdag ook fysiek verkrijgbaar in de winkel met een adviesprijs van 39,99 euro. Die versie wordt geleverd met downloadbare content ter waarde van zo'n zeventig euro. Dit betreft het Champions Quest: Void Storm-avontuur, het sci-fi themapakket First Contact, de speelbare champion Sir Haakon the Knight, de Arctic Glaciers-landschappen, de Ma ive World Builders Pack-uitbreiding, Yeti's Rage en een maand lidmaatschap op de Spark Premium-dienst.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou