Project Cars uitgesteld naar 2 april | Gamer.nl

Project Cars uitgesteld naar 2 april | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het uitstel van een kleine twee weken is nodig om een aantal laatste aanpa ingen te doen. Project Cars werd eerder al uitgesteld naar 20 maart. Bandai Namco Games gaf als reden dat er veel andere titels in november uitkwamen en de uitgever wilde deze concurrentie vermijden. Daarnaast wilde ontwikkelaar Slightly Mad Studios de tijd gebruiken om de game te perfectioneren.

De game was oorspronkelijk gepland voor november 2014. In die periode werden ook Call of Duty: Advanced Warfare en A a in's Creed: Unity gelanceerd. Project Cars verschijnt 2 april op PlayStation 4, Xbox One en pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou