Het gaat Eidos, het bedrijf dat de conceptie van Lara Croft bewerkstelligde, ook niet echt voor de wind. Het afgelopen jaar wist de Engelse uitgever niet één echt succesvolle titel af te leveren. Thief 3, Deus Ex 2, Hitman Contract, Shellshock Nam '67, Get on Da Mic, Backyard Wrestling 2 en Crash 'n Burn wisten stuk voor stuk niet hun potentieel waar te maken. Ook met de verkoop van het bedrijf wil het nog niet echt vlotten.

Voor 2005 heeft men haar pijlen gericht op nieuwe, frisse ideeën, games die eens geen sequel zijn. Onder deze games vinden we 25 to Life, een waar gangsterspel waarin je zowel aan de kant van de politie, als van de boeven kunt spelen. Het spel speelt zich af in de Amerikaanse buitenwijken en zou je een goed beeld moeten geven van de situatie aldaar.

Je zult als politie onder andere huizen moeten binnen vallen en boeven moeten vangen, als boef dien je te ontsnappen en polities om zeep te helpen die je huis willen bestormen. Hip Hop muziek moet de urban vibe van het spel benadrukken, want 25 to Life IS the streets. Alleen op grafisch vlak niet, zo illustreren onderstaande nieuwe screenshots. Meer info over het spel vind je op de nieuw gelanceerde officiële website, compleet met crib-button als vervanger van de home-button.