Producers Resident Evil 5 onzeker over bijdrage bij vervolg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de vraag van een fan of het tijd wordt om de serie nieuw leven in te blazen en het roer compleet om te gooien, antwoordde Takeuchi: "Het wordt een klein beetje anders." Vervolgens zei hij dat "ik en Kawata potjes Blackjack spelen om te bepalen wie de verantwoordelijkheid op zich neemt. Al ziet het er nu wel naar uit dat wij beide niet aan het roer staan van een vervolg."

Veteranen

Beide ontwikkelaars hebben al meerde titels van Capcom op hun naam staan. Takeuchi was betrokken bij Resident Evil 1 en 2, Street Fighter II, delen uit de Onimusha-reeks en het recente Bionic Commando: Rearmed. Kawata is onder meer verantwoordelijk voor de GameCube-versie van Resident Evil, Resident Evil 3: Nemesis en Resident Evil 4.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou