Problemen met nieuwe Gears of War-DLC voor Season Pass-bezitters | Gamer.nl

Problemen met nieuwe Gears of War-DLC voor Season Pass-bezitters | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Consumenten met een Season Pa hebben alle downloadbare content voor GoW 3 van tevoren gekocht, echter worden zij niet naar de juiste versie van de DLC verwezen. Aan de rechterkant van het downloadscherm worden Season Pa -bezitters erop gewezen dat ze de content niet moeten downloaden, omdat er dan onterecht 1200 Microsoft-punten (14,40 euro) wordt afgeschreven. "We onderzoeken waarom Season Pa -bezitters naar de verkeerde versie van Raam's Shadow worden verwezen. Heb alsjeblieft geduld", aldus Fergu on.

Raam's Shadow biedt een aantal verhalende mi ies die zich afspelen voor het verhaal van de eerste Gears of War-game. Spelers stappen zowel in de schoenen van een nieuwe Gears-eenheid, als in die van hun tegenstanders: de Locust. Ook Raam zelf, de Locust-eindbaas uit de eerste Gears of War, is speelbaar in deze uitbreiding. De mi ies bieden volgens Epic drie uur aan gameplay. Verder bevat het pakket zes nieuwe personages voor de multiplayermodus en een nieuwe wapenskin.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou