Prisms-update voor No Man's Sky verbetert graphics van game

Prisms-update voor No Man's Sky verbetert graphics van game

Hello Games heeft zojuist de Prisms-update voor No Man's Sky uitgegeven, waarmee allerlei grafische verbeteringen worden doorgevoerd.

Met de gratis Prisms-update verbetert Hallo Games min of meer alle grafische aspecten van de game. Licht valt uit elkaar door regendruppels, wezens hebben nu een vacht, grotten hebben meer details, het metaal van ruimtestations reflecteert en er zijn meer sterren in de hemel. Ook is de fotomodus van de game verbeterd.

Mensen die No Man's Sky op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc spelen kunnen nog meer details in reflecties, verbeterde verlichting en andere voordelen waarnemen. Pc-gamers met Nvidia-kaarten kunnen nu gebruikmaken van DLSS, oftewel Deep Learning Super Sampling, waarmee de framerates op sommige momenten verdubbeld kunnen worden. 

Hieronder is de lanceringstrailer van Prisms te zien. Meer details over de update zijn op de officiële website te vinden.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik blijf het echt heel vet vinden wat ze met deze game gedaan hebben. Het was echt een heel slechte game bij release. Nu is het echt een fantastische exploration game.

0

@mcbrew helemaal eens, helemaal met PSVR. Wat een gemiste kans bij launch. Als ze dit zo initieel hadden uitgebracht hadden ze miljoenen units voor 60 euro per stuk meer kunnen afzetten. Nu heeft iedereen (inclusief ik zelf) het uit de budgetbak gevist.

0
test

Ik speel het al sinds launch. Werkelijk waar een parel nu. Ik heb een ovulus rift en vermaak me er kostelijk mee. Eindelijk ook een vriend zover gekregen dus nu heerlijk met z’n 2en op ontdekking

0

Aanbevolen voor jou