Prijs Wii omlaag, budgetlijn en nieuwe bundel aangekondigd | Gamer.nl

Prijs Wii omlaag, budgetlijn en nieuwe bundel aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo heeft de inkoopprijs van de Wii-bundels verlaagd, maar communiceert geen adviesprijs, omdat winkels daar zelf voor verantwoordelijk zijn. Aangezien de Amerikaanse prijs van 199 dollar naar 149 dollar is verlaagd, zullen de meeste winkels in Nederlands hun prijs naar verwachting verlagen van 199 euro naar 149 euro.

Voor deze prijs kunnen consumenten de gebruikelijke Wii Sports Resort Pack kopen, die bestaat uit een zwart Wii-systeem, Wii-afstandsbediening Plus, Nunchuk en een disc met de games Wii Sports en Wii Sports Resort. Nieuw is de Mario Kart-bundel met een witte Wii, een Wii-afstandsbediening Plus, de Nunchuck, het Wii Wheel en Mario Kart Wii. Het is het eerste Wii-pakket waar geen exemplaar van Wii Sports bij zit.

Nintendo Selects

Op 20 mei start Nintendo ook de budgetlijn 'Nintendo Selects'. Hoewel Nintendo de prijzen van de games in deze reeks niet heeft bekendgemaakt, zal de adviesprijs naar verwachting liggen rond de twintig euro. Op de eerste dag zijn er direct vijf games beschikbaar, te weten Wii Sports, WarioWare: Smooth Moves, Mario Strikers Charged Football en Animal Cro ing: Let's Go to the City


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou