Premium-dienst voor De Sims 4 gelekt via trailer | Gamer.nl

Premium-dienst voor De Sims 4 gelekt via trailer | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In het filmpje is kort De Sims 4 Premium te zien met een beschrijving. De dienst geeft mensen die er voor betalen eerder toegang tot drie uitbreidingen en exclusieve items. "Je Sims kunnen een eng kostuumfeest geven, in de buitenlucht kamperen en in stijl het nieuwe jaar inluiden."

Uitgever Electronic Arts heeft de dienst nog niet officieel aangekondigd. Onlangs kwam al naar buiten dat De Sims 4 enkele features mist die wel standaard in de vorige delen zaten. Het gaat hier om de kleuterfase van kinderen en de mogelijkheid om zwembaden te maken. Het is niet duidelijk of deze content op een later moment via uitbreidingen beschikbaar wordt gesteld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou