Pre-show Xbox Games Showcase bevat 'wereldpremières'

Pre-show Xbox Games Showcase bevat 'wereldpremières'

De pre-show van de Xbox Games Showcase bevat 'wereldpremières'. Dat delen Geoff Keighley van Summer Game Fest en Aaron Greenberg, general manager van Xbox op Twitter.

De pre-show begint donderdag om 17:00 uur, een uur voor de presentatie zelf. Aaron Greenberg meldt dat 'verschillende partners' aankondigingen doen tijdens de pre-show. De hoofdpresentatie richt zich op nieuwe Xbox Series X-games, waaronder de campagne van Halo Infinite.

Microsoft maakte eerder bekend dat de presentatie geen hardware- of service-aankondigingen bevat en wordt uitgezonden in 1080p. De Xbox Games Showcase duurt een uur en is 23 juli vanaf 18:00 uur te zien op Twitch en

Watch on YouTube

.

Daarnaast begint dinsdag 21 juli de Summer Game Fest Demo Week, waarbij gedurende zeven dagen ruim 60 demo's van aankomende games beschikbaar zijn op Xbox One. Onder andere Skatebird en Indiase platformer Raji maken onderdeel uit van de line-up.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Xbox hyped is de lat hoog aan het leggen voor ze zelf. Als ze er weer een show geven met mindermatige games zoals vorige keer dan gaan ze weinig mensen over halen om van ps naar xbox te komen.

0

@hulstpower Vorig jaar was inderdaad om te huilen.

0
test

@GameOwner vorig jaar of de laaste. Vorig jaar viel volgens mij nog wel mee dacht ik maar die van mei viel vies tegen.

0

heel benieuwd!

0

Aanbevolen voor jou