Pre-order pc-versie GTA 5 bevat gratis game | Gamer.nl

Pre-order pc-versie GTA 5 bevat gratis game | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het gaat om pc-games die Rockstar heeft ontwikkeld, zoals een eerdere GTA, Manhunt of Max Payne 3. Naast een gratis game krijgen spelers ook extra in-game geld: 300.000 GTA-dollar. Dit komt bovenop een miljoen aan in-game dollars: $500.000 voor de singleplayer en $500.000 voor GTA Online.

Spelers die GTA 5 al op PlayStation 3 of Xbox 360 hebben gespeeld, krijgen exclusieve content, zoals een nieuwe verhaalmi ie, nieuwe voertuigen en nieuwe wapens. Het is mogelijk om het GTA Online-personage over te zetten naar een ander platform, dat gaat via de Social Club van Rockstar.

De pc-versie van GTA 5 werd deze maand uitgesteld naar 24 maart, oorspronkelijk zou de game op 27 januari naar de pc komen. Rockstar heeft de systeemeisen van de pc-versie al bekendgemaakt en de eerste screenshots getoond.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou