Praten over games tijdens de nieuwe Gamelab op 28 april | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens de vierde editie van Gamelab toont Paladin Studios de game Jimmy Pataya, toont Hanazuki de game Fatty Bum Bum en Virtual Fairground de game Pulse aan het publiek en een panel van specialisten. Naast Mons en Dechesne zijn ook Eric Bartel on en Matthijs Dierckx Kuijper van Control Magazine aanwezig. Laatstgenoemde presenteert tijdens het evenement een column.

Gamelab is een talkshow waarin sprekers praten over de technische en zakelijke uitdagingen waarmee game-ontwikkelaars worden geconfronteerd. Diverse (Nederlandse) ontwikkelaars komen hun nieuwe projecten tonen en vertellen over hun ervaringen in de game-industrie. Boris van de Ven, bekend van Gamekings, presenteert het evenement. Gamelabs is voor iedereen gratis toegankelijk, maar aanmelden via de website is wel verplicht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou