Powerplay-update Elite: Dangerous gelanceerd | Gamer.nl

Powerplay-update Elite: Dangerous gelanceerd | Gamer.nl

Update 1.3 van Elite Dangerous is gelanceerd. De zogeheten Powerplay-update voegt tien groeperingen toe, naast nieuwe wapens en ruimteschepen. Dat heeft ontwikkelaar Frontier Developments bekendgemaakt.

Spelers van de ruimtesimulator kunnen zich aansluiten bij een van de tien groeperingen en mi ies uitvoeren om de invloed en het terrein van deze factie te vergroten. Elke factie geeft andere bonu en, waaronder nieuwe wapens. De machtsverhoudingen veranderen op wekelijkse basis.

Verder zitten er drie nieuwe schepen in de update: de Diamondback Scout, Diamondback Explorer en Imperial Courier. De Courier is een klein gevecht chip, de Diamondback-schepen zijn hybride schepen geschikt voor zowel gevechten als verkenningsmi ies.

Naast de toevoeging van ruimtemachten verbetert de update de prestaties van Elite: Dangerous. Ook is de kunstmatige intelligentie verbeterd en verhelpt 1.3 verscheidene bugs.

De Powerplay-update is al ruim een week in bèta. Het is de derde grote update voor Elite: Dangerous: 1.1 voegde community-doelen toe en 1.2 gaf spelers de mogelijkheid om met een groep van maximaal vier spelers samen te werken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou