Postapocalyptische screenshots van The Fall | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Toen Interplay de leden van Black Isle Studios op straat zette en het derde deel in de Fallout reeks afvoerde, steeg het bij SilverStyle even hoog in de bol. Men hoopte namelijk dat ze de Fallout licentie wel even binnen kon slepen voor The Fall, hun eigen, sterk op Fallout geinspireerde postapocalyptische Role Playing Game. Natuurlijk ging Interplay hier niet op in, en zal The Fall gewoon The Fall blijven, maar desalniettemin ziet het spel er veelbelovend uit!

Het spel biedt een non-lineare RPG ervaring waarbij je op pad kan gaan met een party met maximaal zes leden. Het spel zal volledig in 3D zijn en biedt een mooi weergegeven postapocalyptische wereld met de bekende autowrakken en de schaarse plantengroei. De wereld is voorzien van dag en nachtcyclus en elke NPC zal zijn eigen dagelijkse taken hebben, zoals we dat ook al in Gothic zagen.

Hopelijk weet Silver Style er, ondanks dat ze nog niet veel ervaring in het genre hebben, er een dijk van een RPG van te maken. Op papier klinkt The Fall alvast als een spel dat het gemis van Fallout 3 iets kan verzachten. Bekijk hier alvast een paar nieuwe screenshots.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou