Postal krijgt volgend jaar remaster | Gamer.nl

Postal krijgt volgend jaar remaster | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In de tweet meldt ontwikkelaar Running With Sci ors dat de remaster "trouw aan het origineel is, met opnieuw getekende HD-art en opnieuw gemaakte polygoonmodellen". Ook laat de ontwikkelaar weten dat de remaster "veel nieuwe features zoals coöperatieve gameplay" zal hebben.

Postal is een isometrische third-person shooter met horrorelementen. Spelers moeten een bepaald percentage van de npc's op de map doden om naar het volgende level te gaan. De game verscheen in 1997, het vervolg in 2003. Een spin-off genaamd Postal 3 kwam in 2011 uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou